Designmixer Fenerbahçe’de

Fenerbahçe semti, 25 Mayıs akşamında Designmixer renkleri ve desenleriyle tanıştı.

İlk mağazası Addresİstanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nde bulunan Designmixer, 2. mağazasının açılış gecesinde kalabalık bir davetli topluluğuna ev sahipliği yaptı. Ziyaretçilerin çoğunluğu alanında profesyonel mimar ve tasarımcılardan oluşurken aralarında Designmixer ile ortak projelere imza atmış birçok ünlü isim de vardı.

designmixer ile ortak projelerde yer almis mimarlar

Ziyaretçiler bu güzel gecede imza duvar kağıdı koleksiyonlarının dışında rengarenk dekoratif aksesuarları, sanat eserlerini ve ithal antika ürün seçkisini de inceleme fırsatı buldular.

Designmixer Fenerbahçe'de

Hindistan, Vietnam ve Çin’de üretimi yapılan, ipek üzerine el boyaması ve el işlemesi detaylara sahip yeni koleksiyon, ziyaretçileri en çok heyecanlandıran Designmixer yeniliklerinden birisiydi. Ayrıca Designmixer’ın temsilciliğini yaptığı Lala Curio markasının taş ve inci işlemeli ürünleri de mağazanın ürün yelpazesi içinde yer alıyor.

Designmixer ozel tasarım el boyaması duvar kağıtları

Designmixer’ın yüzey tasarımı dünyasında yer alan metal, seramik, ipek ve farklı yüzeylere yapılan baskılar, el boyaması ürünler, kumaşlar, isteyenin hayal dünyası kadar renkli olabilecek duvar kağıtları ve çok özel dokularıyla desenli koleksiyonlar için harika birer tamamlayıcı olan desensiz ithal duvar kağıtları da mağazanın en çok ilgi gören ürün gruplarıydı.

Güzel bir bahar akşamında, bahar konsepti ile düzenlenen gecede ziyaretçileri mağaza vitrininin pembe tonlarındaki ürün seçkisini tamamlayan taze çiçekler ve bereketin simgesi taze narlar karşıladı.

Mağazayı süsleyen Designmixer desenleri ve geceye özel tasarlanan taze çiçeklerle zenginleştirilmiş dekorasyon detayları konuklara adeta desenlerden oluşan gerçek bir bahçe deneyimi yaşattı.

İlham ve keyif dolu sohbetlerle başlayan gece, canlı müziğin de etkisiyle oldukça enerjik ve eğlenceli bir havaya büründü.

Designmixer Açılış Gecesi Canlı Müzik

Açılışa katılan konuklara bu güzel etkinliğin hatırası olarak Designmixer’ın renkli dünyasına dair detaylara yer veren House Beautiful dergisinin Mayıs sayısı armağan edildi.

Açılışa katılan konuklara bu güzel etkinliğin hatırası olarak Designmixer’ın renkli dünyasına dair detaylara yer veren House Beautiful dergisinin Mayıs sayısı armağan edildi.

Bu güzel etkinliğin hem organizasyonunda hem de gece boyunca emek veren isimler arasında iletişimde mimar odaklı organizasyonları ile öne çıkan Dac İstanbul ile Aslı Sekmen ve Murat Bozkurt, prodüksiyonda Lomono Productions, mağazanın çiçek düzenlemeleri ve tasarımında The L.O.F ile İç Mimar Derya Şişik, fotoğraf çekiminde Çiğdem Tatlısert ve catering ile Avlu Cafe yer aldı.

Davet gecesi ile ilgili videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Designmixer’ın yenilikçi ve yaratıcı dünyasının en yeni keşif noktası, Dr. Faruk Ayanoğlu Caddesi 30 Numara’da sizleri bekliyor.

Designmixer dünyasına 7/24 ulaşmak isteyenler de buradan koleksiyonları inceleyebilir ve sipariş verebilir.

Designmixer Fenerbahce Magazasi

Leave a Reply

Designmixer sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et