Arch & Design ile röportaj:”Her proje bizim için bir keşif”

designmixer yuzey tasarimi

Haberin videosunu izlemek icin linki tıklayabilirsiniz.

Designmixer, hem ilham kaynağı hem de çalışma alanı olarak tüm dünyayı rengarenk bir bahçe gibi gören, aslen İstanbul kökenli bir tasarım ve iç mimarlık firması. Otelden restorana her türlü mekan için projeler üreten firma, bu sıralar özellikle yüzey tasarımları ve yeniden yaratılmış duvarlar üzerine yoğunlaşmış.


“HER PROJE BİZİM İÇİN BİR KEŞİF”
Designmixer yetkilisi Tijen Samuray, tasarladığı yüzeyler için şu ifadeleri kullandı: “Yüzeyi tamamen bir tablo gibi değerlendirip her projeye uygun olarak, biraz şaşırtıcı, biraz fantastik, kreatif anlamda yepyeni projeler oluşturuyoruz. Dolayısıyla her bir proje bizim için bir keşif.” diye konuştu.


“MÜŞTERİLER PROJEYİ CANLI OLARAK GÖREBİLİYOR”
“Alanları bire bir ölçülere göre, mobilyanın yerleşimine göre ve her türlü detaya göre giydirip yüzeylerin bitmiş halini proje aşamasında gösterebiliyoruz. Dolayısıyla mimarlar da projelerinin prezantasyonunu yaparken uygulanmış projeyi gösteriyor. Böylece müşterimizin de gözünde canlanabiliyor. Bu aşamada müşterinin talebine göre renk, boyut, kompozisyon değiştirme gibi işlemleri yapabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.


“YAPABİLECEĞİMİZ ŞEYLER ÇOK FAZLA”
“Yapabileceğimiz şeyler çok fazla. Gökyüzü bizim sınır noktamız. Hem dijital olarak hem de gelecekteki teknolojilerle bizim şu anda yaptığımız şeyler sürekli bir devinim içinde olacak. Şu anda trend bu. Gelecekte trend değiştiğinde biz yine orada olacağız.” diye konuştu.

Arch & Design ile röportaj: “Her proje bizim için bir keşif”

https://www.haberler.com/ekonomi/yuzey-tasarimlari-ve-duvarlara-uygun-tablo-gibi-12028475-haberi/

“Arch & Design ile röportaj:”Her proje bizim için bir keşif”” için bir yanıt

Leave a Reply

Designmixer sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et